Salih Zeki Çakır, Türk Denizciliğinin Pusulası'nı Düzce Üniversitesi'nde Anlatacak
Türk Deniz Medya'nın medya sponsoru olduğu sempozyumda öne çıkan konuşmacılardan biri, Trabzon Tersanesi Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Çakır olacak.
Düzce Üniversitesi'nin Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı iş birliğiyle 20-22 Kasım 2025 tarihlerinde düzenleyeceği 1. Uluslararası Deniz Hukuku ve Teknolojileri Sempozyumu (IMLTECH’25) ile denizcilik sektörünün önde gelen isimlerini bir araya getiriyor.
Türk Deniz Medya'nın medya sponsoru olduğu sempozyumda öne çıkan konuşmacılardan biri, Trabzon Tersanesi Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Çakır olacak.
20 Kasım Perşembe günü 12:20-13:20 saatleri arasında gerçekleştirilecek “Türk Denizciliğinin Pusulası: Tehditler, Teknolojiler ve Yeni Ufuklar” panelinde konuşacak olan Çakır,
“Orta ve Uzun Vadede Türk Denizciliğinin Önündeki Olası Tehdit ve Fırsatlar” başlıklı sunumuyla sektörün mevcut durumu ve geleceğe dair öngörülerini paylaşacak.
Panelin moderatörlüğünü ise Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı 2016-2018 dönemi Müsteşarı ve Emekli Büyükelçi Suat Hayri Aka üstlenecek.
Çakır’ın sunumu, Türk denizcilik sektörünün karşı karşıya olduğu riskler ve fırsatlar konusunda kapsamlı bir analiz sunmayı amaçlıyor. Orta ve uzun vadede sektörün stratejik yönelimleri, teknolojik gelişmeler ve uluslararası denizcilik rekabeti gibi konulara değinmesi bekleniyor.
TÜRK DENİZ MEDYA ÖZEL HABERİ



0 Yorum